Moussa Sow Fransa'ya döndü

Rizespor maçı dönüşü takım otobüsü kurşunlanan Fenerbahçe'de futbolcular hala panik içerisinde... Yıldız futbolcu Moussa Sow dün sabah ailesini Fransa'ya gönderdi ve ardından kendisi de Türkiye'den ayrıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

5-1 kazandığı Rizespor maçı sonrası Trabzon Havalimanı'na giderken takım otobüsü kurşunlanan Fenerbahçe'de olayın şoku devam ediyor.

Fenerbahçe'nin yıldız forveti Moussa Sow, olaydan sonra ailesini hemen Fransa'ya gönderdi ve geceyi Beşiktaşlı Demba Ba'nın yanında geçirdi.

NTV Spor Muhabiri Onur Tuğrul'un verdiği bilgilere göre, olaydan sonra hemen Demba Ba'yı arayan Sow, saldırıdan duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Ölümden döndük, ailem perişan oldu. Bu ülkeden gidelim” dedi.

Olay şöyle gelişti:

İstanbul'a dönüşünde ailesiyle görüşen Sow, karısı ve kızını dün sabah Fransa'ya gönderdi. Daha sonra Demba Ba ile sürekli iletişim halinde olan Sow, Ba'nın evine gitti.

Olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Senegalli yıldız, geceyi Demba Ba'nın evinde geçirdi.

Türkiye'den ayrılmayı düşünüyor

Türkiye'de devam edip edemeyeceği hakkında Demba Ba ile konuşan Sow, sezon sonunda Türkiye'den ayrılmayı düşündüğünü ve bu konuda ciddi olduğunu bildirdi.

 

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir