MP Antalyaspor, Aybaba ile anlaştı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANTALYA - Medical Park Antalyaspor, sezon sonu Beşiktaş ile yollarını ayrılan teknik direktör Samet Aybaba ile bir yıllığına anlaştı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen basın toplantısına Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, yönetim kurulu üyeleri Aziz Çetin ve Ali İhsan Sav katıldı.

Gencer, konuşmasında, 18 gün önce yapılan genel kurul ile Medical Park Antalyaspor'da kulüp başkanlık görevine geldiklerini hatırlatarak, o günden bu yana teknik direktör arayışına başladıklarını anlattı. Antalya markasına değer katacak herkesle çalışmak istediklerini belirttiklerini dile getiren Gencer, "Samet hocamızla temas halindeydik. İki gün önce davetimizi kırmayarak Antalya'ya geldi. Yaptığımız karşılıklı konuşmalar neticesinde 2013-2014 sezonunda takımımızın teknik direktörü Samet Aybaba'dır. Tüm camiaya, Antalya'ya hayırlı olsun" dedi.

Geçmiş yönetimin yaptığı her türlü çalışmanın üzerine bir şeyler koymak için göreve geldiklerini ifade eden Gencer, "Geçen yıl Beşiktaş ile iyi bir sezon geçiren teknik direktör Samet Aybaba ile bu yıl güzel bir sezon geçirmeyi temenni ediyoruz. Hocama da başarılar diliyorum" diye konuştu.