PFDK'dan Süper Lig'den 5 kulübe para cezası

PFDK, Fenerbahçe'ye 192 bin 550, Beşiktaş'a 125 bin, Bursaspor'a 35 bin, Aytemiz Alanyaspor'a 24 bin, Göztepe'ye de 15 bin lira para cezası verdi. Tahkim Kurulu ise 2 maçlık cezaya çarptırılan Fernandao'nun cezasını 1 maça indirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Spor Toto Süper Lig'den 5 kulübe para cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, kurulun, Fenerbahçe'ye 192 bin 550, Beşiktaş'a 125 bin, Bursaspor'a 35 bin, Aytemiz Alanyaspor'a 24 bin, Göztepe'ye de 15 bin lira para cezası uyguladığı belirtildi.

Aytemiz Alanyaspor idarecisi Bilal Gömeç'e de 21 gün hak mahrumiyeti ve 25 bin lira para cezası verildiği duyuruldu.

PFDK'nın ayrıca Beşiktaş ve Medipol Başakşehir'in bir sonraki iç saha, Fenerbahçe ve Bursaspor'un da deplasman maçı için bazı tribünlerdeki taraftarlarının kartlarını bloke ettiği kaydedildi.

Fernandao'nun cezası indirildi

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Beşiktaş - Fenerbahçe maçında taraftarlara yönelik hakareti nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 2 maçlık cezaya çarptırılan Brezilyalı futbolcu Fernandao'nun cezasını 1 maça indirdi. Golcü oyuncunun 13 bin TL'lik para cezası ise onandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir