Podolski'den transfer açıklaması

Sezon sonunda Vissel Kobe Kulübü'ne transfer olacak olan Podolski konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sezon sonunda Vissel Kobe Kulübü'ne transfer olacak olan Galatasaraylı futbolcu Lukas Podolski, Instagram hesabından açıklama yaptı.

Podolski paylaşımında "Sezon sonundan itibaren Japonya J-League takımlarından Vissel Kobe'ye transfer olacağımı sizlerle paylaşmak isterim. Bu, Galatasaray'a karşı alınmış bir karar değil, tamamen hayatımdaki yeni mücadele için vermiş olduğum bir karar. Zamanı geldiğinde daha detaylı açıklama yapacağım. Ama şu an odaklandığım tek şey, Galatasaray'a ve harika taraftarımıza yardımcı olmaya devam etmek." ifadelerine yer verdi.

Galatasaraylı transferi KAP'a bildirdi

Öte yandan Galatasaray Kulübü, Podolski'nin transferini KAP'a bildirdi. Kobe Kulübü transfer için 2.6 milyon euro ödeyeceği bildirildi.

Sarı-kırmızılı kulüpten KAP'a yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;

"Profesyonel futbolcularımızdan Lukas Josef Podolski'nin transferi konusunda Rakuten FC Inc. (Vissel Kobe) kulübü ile 2016/17 sezonu sonu itibariyle anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Vissel Kobe kulübü Şirketimize 2.600.000 Euro net transfer bedeli ödeyecektir.

Ayrıca, oyuncunun STSL 2016/17 sezonunun kalan süresi boyunca karşılaşmaların yüzde 75'inde forma giymesi ve Şirketimizin 2017/18 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme veya grup aşamasına katılım hakkı kazanması durumunda Vissel Kobe kulübü 200.000 Euro net transfer bedeli ek olarak Şirketimize ödeyecektir." 

Bu konularda ilginizi çekebilir