"Üzüntüyle izliyoruz...."

Twitter'ın kapatılmasına Galatasaray camiasından da tepki geldi. Galatasaray Spor Kulübü yaptığı açıklamada, Twitter'ın kapatılmasını üzünütüyle izlediklerini açıkladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Galatasaray Kulübü, Twitter'ın kapatılmasına ilişkin, "Türkiye'de olduğu gibi dünyada da eleştirilere yol açan bu uygulamadan kısa sürede geri dönülmesini umuyor ve bekliyoruz" açıklamasını yaptı. 

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Türkiye genelinde Twitter'a erişimin engellenmesiyle ilgili gelişmelerin, 4 milyonun üzerinde Twitter kullanıcı ve takipçisi bulunan bir kulüp olarak üzüntüyle izlendiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Twitter, kulübümüzle taraftarlarımız ve kamuoyu arasında iletişim aracı olmasının yanı sıra; her branştan yerli ve yabancı sporcularımızın da gündelik yaşamlarında çok sık kullandığı bir sosyal medya platformudur. Galatasaray olarak, Türkiye'de olduğu gibi dünyada da eleştirilere yol açan bu uygulamadan kısa sürede geri dönülmesini umuyor ve bekliyoruz."

Bu konularda ilginizi çekebilir