Real Madrid kaleci Navas'ı transfer etti

İspanyol ekip, dünya kupasında yıldızı parlayan Kosta Rikalı kaleci Keylor Navas'ı renklerine bağladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

MADRİD  - İspanya Birinci Ligi takımlarından Real Madrid, dünya kupasında yıldızı parlayan Kosta Rikalı kaleci Keylor Navas'ı transfer etti. 

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 27 yaşındaki kaleci Keylor Navas ile 6 yıllık sözleşme imzaladığı duyuruldu. İspanya'nın Levante takımından transfer edilen Navas'ın, 5 Ağustos Salı günü Santiago Bernabeu Stadı'nda basına tanıtılacağı bildirildi. 

Kosta Rika'nın Deportivo Saprissa takımında başarılı bir dönem geçirdikten sonra 2010 yılında İspanya'ya gelen Navas, Albacete ve ardından Levante'de oynadı. 2013-2014 sezonunda Levante forması ile 3 bin dakikadan fazla kaleyi koruyan Navas'ın, geçen sezon maç başına kalesinde gördüğü gol oranı 1,05 oldu.  

İspanyol basınına göre Levante'den 10 milyon avro karşılığında transfer edildiği iddia edilen Navas'ın, Real Madrid'e gelmesiyle Diego Lopez'in başka bir takıma gitmesi bekleniyor. Kaleci Casillas'ın hazırlık maçlarında formsuz bir görüntü sergilemesi nedeniyle takımda 1. kalecinin kim olacağına dair yorumlar, şimdiden İspanyol medyasını meşgul etmeye başladı.  

Bu konularda ilginizi çekebilir