Robin van Persie İstanbul'a geldi

Fenerbahçe'nin transfer görüşmesine başladığı van Persie İstanbula geldi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Fenerbahçe'nin transfer görüşmesine başladığı Robin Van Persie, İstanbul'a geldi. Hollandalı yıldız futbolcu saat 19:55 gibi Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne geldi. Burada Fenerbahçeli taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Van Persie, sarı-lacivertli atkı ile poz verdi. Taraftarlar meşale yakıp marşlarla Hollandalı yıldızı karşıladı. Van Persie ise taraftarları el ile selamlayarak sevgi gösterilerine karşılık verdi. Öte yandan taraftarların içeri girmemesi için demir bariyer kuruldu.

İlk olarak Kulüp televizyonuna konuşan Hollandalı yıldız "Gerçekten kendimi çok iyi hissettiğimi söyleyebilirim, Ailem ile çok güzel saatler geçirdik. Burada beni karşılamaya gelen Fantastik taraftarlar var, onlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

'Dirk Kuyt ile konuştum'

Fenerbahçe'ye gelmeye karar vermeden önce Fenerbahçe'de 3 sezen forma giyen Dirk Kuyt ile konuştuğunu ve fikirlerini aldığını söyleyen Van Persie, "Dirk Kuyt ile uzun süredir bir arkadaşlığımız var, milli takımdan da arkadaşım, fikirlerini sordum ve bana çok olumlu görüşler bildirdi. Maçlarda umarım taraftarları her zaman mutlu ederim" şeklinde konuştu. 

Daha sonra Sabiha Gökçen Havaalanı dışından bekleyen basın mensuplarının sorularını yanıtlayan golcü futbolcu, "Buraya gelen herkese çok teşekkür ederim, taraftarlarımızdan çok etkilendim. Sizleri mutlu etmek için elimden gelen herşeyi yapacağım, buna söz veriyorum." diyerek Mutluluğunu da dile getirdi.

Hollandalı yıldız isim "Türkiye'den ve başka takımlardan teklif aldın mı? " sorusuna ise şu cevabı verdi: "Benim için önemli olan şu an burada olmam, Türkiye'deki tüm takımlara saygı duyuyorum. Ama ben dediğim gibi Fenerbahçe taraftarını, bu fantastik taraftarı mutlu etmek istiyorum. Antrenmanlarda ve maçlarda tüm gücümle mücadele edip takıma katkı sağlayıp taraftarları sevindirmek istiyorum.

van-persie.jpg