Şampiyon Beşiktaş poster çekiminde buluştu

Süper Lig'de bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ta yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular, poster çekiminde bir araya geldi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Gaziantepspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek 2016-2017 sezonunda şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ta yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular, poster çekiminde buluştu.

Beşiktaş Kulübünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Süper Lig'in 33. haftasında Gaziantepspor'u 4-0 yenerek sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden siyah-beyazlılar, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde poster çekiminde bir araya geldi.

Poster çekiminde Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Şenol Güneş ve yardımcıları ile oyuncular yer aldı.

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, yarın saat 12.00'de BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyecek.

Bu arada Beşiktaş, Süper Lig'in 34. haftasında evinde Osmanlıspor ile 3 Haziran Cumartesi günü oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına 1 Haziran Perşembe günü başlayacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir