Schweinsteiger'a üç maç ceza

Schweinsteiger, takımı Manchester United'ın West Ham United ile karşılaştığı maçta rakibine dirsek attığı için İngiltere Futbol Federasyonu tarafından 3 maçtan men edildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen Bastian Schweinsteiger, üç maçtan men cezası aldı.

İngiltere Futbol Federasyonu (The FA), West Ham United ile Old Trafford Stadı'nda oynanan ve golsüz berabere biten karşılaşmada Winston Reid'e dirsek atan 31 yaşındaki Alman futbolcuya üç maçtan men cezası verdi. Hakem Mark Clattenburg'un kart göstermediği futbolcunun cezası görüntüler incelendikten sonra karara bağlandı.

Schweinsteiger, takımının ligde oynayacağı Bournemouth, Norwich City ve Stoke City maçlarında forma giyemeyecek.

West Ham United Menajeri Slaven Bilic, pozisyonla ilgili maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Çok net kırmızı kart. Hakem bana görmediğini söyledi, yeterince dürüst" ifadelerini kullanmıştı.

Alman otomobil üreticisi Volkswagen (VW), grubun yeniden yapılanma sürecinin belirlenen plana göre devam ettiğini ve yeni bir strateji geliştirme sürecinin başladığını bildirdi.

VW'den yapılan açıklamada, VW Grubu'nun yeniden düzenlenmesi konusunun iyi şekilde devam ettiği ve ekim ayı sonunda belirlenen 5 önceliği konusunda ilerleme kaydettiği ifade edildi. 

Şirketin Avrupa'daki müşterileri için teknik çözümler geliştirildiği ve yetkilere sunduğu aktarılan açıklamada, "Bu çözümler, 2016 yılının ocak ayında uygulanmaya başlayacak. Emisyon incelemesi sonuç üretiyor ve ilk sonuçlar güncel bulgulara dayanarak hazırlandı. Yeni yapının uygulanması, plana göre devam ediyor ve yeni bir strateji geliştirme süreci başladı"  ifadesine yer verildi.

Açıklamada, 21 Nisan 2016 tarihinde yapılacak Genel Kurul toplantısında soruşturmaya ilişkin son durumun paylaşılmasının planlandığı kaydedildi. 

VW Yönetim Kurulu Başkanı Matthias Müller mevcut durumun üstesinden gelebilmek için her şeyi yaptıklarını ancak krizin şirketi felce uğratmasına izin vermeyeceklerini belirtti. 

Krizi şirketin geleceği için bir fırsata dönüştüreceklerini belirten Müller, "Krizi, Volkswagen'in ihtiyacı olan değişikleri yapmak için katalizör olarak kullanacağız" ifadesini kullandı.

VW Grubu'ndaki personelin yenilenmesinin son zamanlarda yeni bir ivme kazandığını aktaran Müller, "Yeni yapı, VW Grubu genelinde 2017'nin başından itibaren faaliyette olacak" ifadesiye yer verdi.

Şirkette yeni bir zihniyetin hayata geçeceğine işaret eden Müller, "En iyi insanlara ve büyük bir kuruluşa sahip olabiliriz ancak doğru bir tutum ve zihniyet olmadan hiçbir şey yapamayız" değerlendirmesini yaptı.