'Sırada üçüncü yıldızı göğsümüze takmak var'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni transferlerle güçlendirdikleri Şenol Güneş yönetimindeki kadrolarıyla üçüncü yıldız hedeflerine ulaşacaklarını inandığını bildirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün resmi yayın organı Beşiktaş dergisinin eylül sayısında yer alan yazısında, Süper Lig'de geçen sezon taraftarların "O sene bu sene, bundan sonra her sene" şeklinde tezahürat yaptığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Böyle büyük bir camianın bir parçası ve lideri olarak bu hedefin ilk bölümünü gerçekleştirmenin mutluluğunu hep beraber yaşadık. Şimdi sırada 'bundan sonra her sene' kısmını hayata geçirerek, üçüncü yıldızı göğsümüze takmak var. Yeni transferlerle güçlendirdiğimiz Şenol Güneş yönetimindeki takımımızda bu inancı, kararlılığı ve heyecanı görebiliyorum. Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi tek başına temsil edecek olan ekibimiz, sadece galibiyetleriyle değil, sahada Beşiktaş'ın tarihine yakışır duruşu ve mücadeleci kimliğiyle de siz büyük taraftarımızı her zaman mutlu edecektir."

Başkan Orman, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye'de farklı siyasi görüş, inanış, kültür ve geleneklerden insanların tek yürek olduğunu vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:

"Biz de kendimize bu durumdan vazife çıkararak, renklerin kardeşliğinin statlara yansıması gerektiği çağrısı yaptık. Beşiktaş olarak, tüm ezeli rakip ve ebedi dost kulüpleri Vodafone Arena'da ağırlamaktan onur duyacağımızı açıkladık. Beşiktaş ailesi olarak bu çağrımızın diğer kulüpler ve camiaları tarafından olumlu karşılık bulması bizleri çok mutlu etti. Kulüpler Birliği Vakfının toplantısında deplasman yasağının kaldırılmasını bir milat olarak görmeliyiz. Her camia, yeni sezonda fair play ruhuna dört elle sarılmalı, spor ve kavga kelimeleri bir daha asla yan yana anılmamalıdır."

Bu konularda ilginizi çekebilir