Soma için sahaya çıkıyorlar

Soma'daki maden faciasında yaşamını yitiren madencilerin ailelerine yardım amacıyla düzenlenen Fenerbahçe, Beşiktaş ve Chelsea'nin üçlü futbol turnuvası yarın İstanbul'da yapılacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Fenerbahçe, Beşiktaş ve İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea, Soma'daki maden faciasında yaşamını yitiren madencilerin ailelerine yardım amacıyla düzenlenen üçlü turnuvada yarın İstanbul'da karşılaşacak.  

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, maçları 45'er dakika üzerinden oynanacak mini lig formatındaki turnuvada elde edilecek hasılat, masraflar çıktıktan sonra, Soma'da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine bağışlanacak. Chelsea kulübü, turnuva için herhangi bir gelir talebinde bulunmadı.   

Turnuvanın programı şöyle:

20.30 Fenerbahçe-Beşiktaş

21.30 Fenerbahçe-Chelsea

22.30 Chelsea-Beşiktaş  

Galibiyete 3, beraberliğe 1 puanın verileceği turnuvada en fazla puana sahip takım birinci olacak. Uzatma süresinin ve penaltı atışının olmayacağı turnuvada, aynı averaja sahip olunursa, birinci kura ile belirlenecek. Takımların istediği kadar oyuncu değiştirebileceği maçta görülen kartlar sonraki karşılaşma için geçerli olmayacak.  

Turnuvada futbolseverler, destekledikleri takım bakılmaksızın karışık olarak tribünlerde yer alacak.  

Organizasyonun biletleri 50, 100 ve 160 liradan satılıyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir