'Sözleşmem devam ediyor'

Trabzonspor ile sahasında 1-1 berabere kalan Atiker Konyaspor'un teknik direktörü Kocaman, maç sonu yaptığı açıklamada sözleşmesinin devam ettiğini, kulüp yönetiminin kendisiyle ilgili sözlerine ilişkin düşüncelerini yönetimle paylaşacağını söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Atiker Konyaspor - Trabzonspor karşılaşması 1-1 sona erdi.

Sahasında Trabzonspor ile berabere kalan Atiker Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Trabzonspor'un kazanma serisini sürdürmek, kendilerinin ise sıkıntılı bir süreci sona erdirmek için çok istekli oynadığını ifade etti.

Trabzonspor'un kazanma alışkanlığından dolayı yüksek öz güveni olduğunu, kendilerinin ise sıkıntılı bir periyotta bulundukları için bu yönde bir kayıp yaşadıklarını vurgulayan Kocaman, "Bu durum, maçın ilk yarısına damgasını vurdu ve ikinci yarının 65-70. dakikasına kadar bu şekilde devam etti." dedi.

"Normal şartlarda sözleşmem devam ediyor"

Kocaman, kulüp yönetiminin kendisiyle ilgili açıklamalarına da değinerek, "Biz profesyonel insanlarız, işimizi yapıyoruz. Bağlı olduğumuz bir kulüp var. Dolayısıyla kulübü yöneten hiyerarşiye inanırım ve olması gerekir. Kırgınlıklarla ya da kızgınlıklarla çok fazla işimiz yok, olmaması lazım. Normal şartlarda sözleşmem devam ediyor. Düşüncelerimi uygun bir zamanda yönetime anlatacağım." diye konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir