Süper Lig'de sucuk ekmekli bedava maç keyfi

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor yönetimi, Çaykur Rizespor maçında sucuk ekmek dağıtılacağını açıkladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor yönetim kurulu, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında sahalarında yapacakları Çaykur Rizespor maçının ücretsiz olacağını, ayrıca maç öncesinde taraftara forma, Passolig kartı ve sucuk ekmek dağıtılacağını bildirdi.

Erciyesspor yönetim kurulundan yapılan yazılı açıklamada, 21 Mart Cumartesi günü mavi-siyahlı ekibin tarihi günlerinden birini yaşayacağı ve yaşatacağı ifade edildi.

Takım olarak sıkıntılı günler geçirildiği belirtilen açıklamada, "Taraftarlık iyi günde, kötü günde birlikte olma, birlikte hareket etme, birlikte sevinmek, birlikte üzülmek demektir. Cumartesi günü saat 13.30'da tüm Kayserilileri, Kayseri Erciyesspor-Çaykur Rizespor maçına, takımımıza destek olmaya bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Çaykur Rizespor maçında taraftarlara bazı sürprizlerin  yapılacağı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Maçımıza gelecek ilk bin kişiye takım formamız ücretsiz dağıtılacaktır. Maça gelecek herkese bugünden başlamak üzere Passolig bedava dağıtılacaktır, maç bileti ücretsiz yüklenecektir. Maçımıza gelecek herkese sucuk ekmek ve meyve suyu ücretsiz dağıtılacaktır. Görüşmelerimiz devam etmektedir. Çok kıymetli şehrimizin yöneticilerinin de her zaman olduğu gibi bu zor günümüzde bize destek olacaklarından hiç şüphemiz yoktur."

Maç günü ulaşım hizmetlerinin ücretsiz olması için de çalışmalar yapıldığı belirtilen açıklamada, "Gün, birlik ve beraberlik günüdür, olağanüstü hal günüdür. Gün bayram günüdür, gün bizim günümüzdür. Gün Kayseri'nin günüdür" denildi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir