Tolga Ciğerci resmi imzayı attı

Galatasaray'ın transfer ettiği Tolga Ciğerci, kendisi 3 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan resmi imzayı attı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

Galatasaray'ın Herta Berlin'den transfer ettiği Tolga Ciğerci, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kendisi 3 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan resmi imzayı attı. Tolga Ciğerci, Sportif A.Ş. Yöneticisi Levent Nazifoğlu ile birlikte imza törenine katıldı ve şu konuşmayı yaptı: "Öncelikle Mehmet Ağabey'e Levent Ağabey'e, Cenk Ağabey'e teşekkür etmek istiyorum. Onların da yardımı ile küçüklük hayalim Galatasaray'dayım. İnşallah iyi performansla Galatasaray'da başarılı olurum. 

Beklentilere karşılık, performansla takıma yardım etmek istiyorum. Performansımı yükseltmeye çalışacağım. Benim futbol karakterim Melo'dan başka ve kendi futbol karakterimi ortaya koymak istiyorum. İnşallah Fenerbahçe'ye karşı oynarsam yine güzel bir gol atmak isterim. 27 numaralı formayı giyeceğim. Önceden Galatasaray oynayan gurbetçi futbolcularla hiç kontağım olmadı. Galatasaray'ı kimseye sormaya gerek yok."

"Cavanda bugün biter Leiva ise ya bitecek ya vazgeçeceğiz'' 

Tolga Ciğerci'nin imza törenine katılan Levent Nazifoğlu basın mensuplarının sorularına yanıtlar vererek transfere yönelik açıklamalarda bulundu. 

Levent Nazifoğlu şu ifadeleri kullandı: "Cavanda'da bugün kesinleşecek. Leiva ile ilgili kulübünden haber bekliyoruz. Bugün son gün ya olacak ya olmaz ise başka hedeflere yöneleceğiz. Futbolculara verilen cezalar disiplin yönetmeliğinde yazılan cezalar. Biraz bu performansla ilgili bir ceza. Selçuk ve Sneijder'e verilen bu cezaları nasıl verdiyse affetme ve kaldırma yetkisine de sahiptir. Ancak şu anda bu cezalar geçerlidir. Ayrıca, bizim Fair Play ile ilgili kotayı aştığımızla ilgili haberler üretiliyor. Bonservis bedelleri belirlenen 65 milyon Euro'luk harcama biriminin içinde değildir."