Trabzonspor ilk maçta galip

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda sahasında Lüksemburg'un Differdange 03 takımını konuk eden Trabzonspor karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Trabzonspor ile Differdange 03 Avni Aker'de karşı karşıya geldi. Trabzonspor etkili olmakta zorluk çektiği mücadeleyi Mehmet Ekici'nin frikikten attığı şık gol ile 1-0 kazandı. 

Kapalı bir savunma anlayışı ile sahaya çıkan Lüksemburg ekibinin savunmasını açmakta güçlük çeken Trabzonspor, 32. dakikada rakip ağları havandırdı fakat gol ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. İlk yarının son dakikalarında ise sahneye Mehmet Ekici çıktı. Frikikten harika bir gole imza atan Mehmet Ekici takımını 1-0 öne geçirdi ve bordo mavili ekip soyunma odasına bu golün moraliyle girdi.

Rövanş 23 Temmuz'da

Maçın ikinci yarısında iki ekip de tehlikeli pozisyon üretmekte güçlük çekerken, Trabzonspor Waris ile etkili olmaya çalıştı. Trabzonspor'un baskılı oyunu gol getirmeyince karşılaşma 1-0 sona erdi. Karşılaşmanın rövanşı 23 Temmuz'da Lüksemburg'da oynanacak.