Uruguay İtalya'yı evine gönderdi

Dünya Kupası D Grubu maçında Uruguay, 10 kişi kalan İtalya'yı 82. dakikada Godin'in attığı golle 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla İtalya turnuvaya erken veda etti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Dünya Kupası'nda D Grubu'nun  maçları dün sona erdi. Uruguay kupanın favorilerinden İtalya'yı tek golle saf dışı bıraktı. İtalya'ya beraberlik dahi yeterken Marchisio'nun takımını 10 kişi bırakması işleri karıştırdı. 82. dakikada Godin sahne aldı ve gemisini kurtaran kaptan olarak golü İtalya ağlarına bıraktı.

Luis Suarez yine ısırdı

Uruguay'lı yıldız Suarez'in bir pozisyonda rakibinin omzunu ısırması ise büyük olay yarattı. İtalyan Chellini'nin omzunu dişleyen Suarez sosyal medyanın bir anda gündemine oturdu. Suarez, geçtiğimiz yıl İngiltere'de de bir 'ısırma' olayına karışmış ve 10 maç ceza almıştı.

Ölüm grubunda Kosta Rika sürprizi

Grubun diğer maçında İngiltere ile Kosta Rika 0-0 berabere kalırken, bu sonuçların ardından ölüm grubundan lider çıkan ekip Kosta Rika oldu.

Kosta Rika'nın rakibi Yunanistan, Kolombiya, Japonya ve Fİldişi Sahilleri'nin bulunduruğu C Grubu'nun ikincisi olacak. Uruguay ise bu grubun lideri ile eşleşecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir