VakıfBank, İlbank’ı rahat geçti

VakıfBank, Bayanlar Voleybol Ligi 4. haftasında evinde karşılaştığı İlbank’ı 3-0’lık sonuçla geçti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - VakıfBank, Bayanlar Voleybol Ligi’nde sezonun dördüncü haftasında İlbank’ı konuk etti. Sarı-siyahlılar, 50. Yıl Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada rakibini 3-0’la geçerek sahadan set vermeden ayrıldı. 

Karşılaşmaya Naz, Gözde, Sheilla, Bahar, Rasic ve Vasileva – Gizem (L)  ilk altısı ile başlayan son şampiyon VakıfBank, müsabakanın çekişmeli geçen ilk setini 28-26 üstün tamamladı. Sarı-siyahlılar rakibi karşısında ikinci seti ise Güldeniz (6 sayı) ve Sheilla’nın (5 sayı) skorer oyunlarıyla 25-12 aldı ve setlerde 2-0’ı buldu. VakıfBank’ın genç oyuncusu Ayça Aykaç bu sette oyuna girerek sezonda ilk defa forma giydi. VakıfBank, üçüncü ve son seti de 25-20 kazanarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. 

VakıfBank’ın karşılaşma boyunca en skorer oyuncuları Sheilla Castro (13 sayı), Elitsa Vasileva ve Güldeniz Önal (12’şer sayı) oldu. 

Karşılaşma sonrası düşüncelerini dile getiren VakıfBank’ın Başantrenörü Giovanni Guidetti yaptığı açıklamada ”Oyuna iyi başladığımızı söyleyemem. Ancak kenardan gelen oyuncularımız her zamanki gibi iyi bir iş çıkardı ve kazanmasını bildik. Her zaman söylediğim gibi bizim esas gücümüz kadrodaki tüm oyuncuların oyuna girip katkı verebilmesi. Bu şekilde kazandığımız için mutluyuz” diye konuştu. Hafta içinde oynayacakları Partizan maçına da değinen Guidetti “Zor bir maç olacak. Özellikle pasör çaprazı Boskovic çok yetenekli bir oyuncu. Önümüzdeki 3-4 günlük süre içinde iyi hazırlanıp maça hazır hale geleceğiz” dedi.

Mücadeleyi 12 sayıyla tamamlayan Elitsa Vasileva ise “Bizim için güzel bir maç oldu. İyi bir takım oyunu oynadığımızı düşünüyorum. Maç içinde zor anlar yaşasak da bunun üstesinden gelip 3 puanı kazandığımız için mutluyum” dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir