VakıfBank set vermeden galip

VakıfBank, Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nin 20. haftasında Sarıyer Belediyesi'ni 3-0 mağlup etti ve liderliğini korudu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sarı-siyahlılarda skora en fazla katkı yapan isimler 16 sayı (8 blok) sayıyla Kübra Akman ve 13 sayıyla Gözde Sonsırma oldu.

Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye Güldeniz,  Çağla, Kübra, Gözde Bahar, Ceren ve Gizem Örge (L) ilk altısıyla başlayan VakıfBank, müsabakanın birinci setini rahat bir oyunla 25-17 kazandı ve setlerde 1-0'ı buldu. Sarı-siyahlılar, teknik molalara 8-4 ve 16-8 önde girdiği ikinci seti de 25-20 almayı bildi.

Sarıyer Belediyesi karşısında üçüncü ve son seti de 25-22'yle önde tamamlayan VakıfBank karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Puanını 58.1'e* yükselten VakıfBank liderliğini sürdürdü. VakıfBank'ta günün en skorer isimleri 18 sayıyla Kübra Akman ve 13 sayla Gözde Sonsırma oldu.

VakıfBank'ın Başantrenörü Giovanni Guidetti, Sarıyer galibiyeti sonrası, "Tüm oyuncularımı kutlarım, önemli bir maç öncesi rahat olmak önemliydi. Konsantre olmayı başardık ve güçlü bir rakip karşısında galip geldik. Her zaman söylediğim gibi sadece 6 oyuncudan değil, 14 oyuncudan oluşan bir kadromuz var. Sahada yer alan tüm oyuncularımız, en iyi şekilde mücadele etti ve galip geldik." dedi.

VakıfBank'ın başarılı orta oyuncusu Kübra Akman ise, "Çok mutluyuz, ligin ilk sırasındayız. Umarım ligi ilk sırada tamamlarız ama hepsinden önce önümüzde Fenerbahçe maçı var ve tüm konsantrasyonumuzla o maça hazırlanacağız" dedi.

VakıfBank, Şampiyonlar Ligi 6'lı Play-off turu ikinci maçında 12 Mart Perşembe günü Fenerbahçe Grundig'le oynayacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir