VakıfBank son virajda

Serinin ilk maçında sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrılan VakıfBank, RC Cannes takımını Fransa’da da mağlup ettiği takdirde Final Four’a yükselecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL -  Avrupa’da oynadığı son 21 maçta galip gelen VakıfBank, unvanını koruma yolunda CEV DenizBank Avrupa Bayanlar Şampiyonlar Ligi play-off 6’lı turu rövanç maçında 12 Şubat 2014 günü RC Cannes ile deplasmanda karşılaşıyor.

2013-2014 sezonu Devler Ligi C Grubu’nda altı maçta altı galibiyet alan VakıfBank; Dinamo Bükreş, Gent Dames ve Atom Trefl’in önünde grubu namağlup lider tamamlamıştı. Grup maçları sonrası Azerbaycan’ın Igtisadchi Bakü ekibini her iki maçta da 3-0’lık sonuçla geçmeyi başaran VakıfBank, Final Four öncesinde RC Cannes ile eşleşti. Serinin ilk maçında rakibini 3-1’le geçen VakıfBank, ikinci maçı ise 12 Şubat 2014 Çarşamba günü deplasmanda oynayacak.

VakıfBank, turu geçtiği takdirde Şampiyonlar Ligi’nde Final Four’a yükselecek.
 
“İstanbul’a zaferle döneceğiz”

VakıfBank Antrenörü Giovanni Guidetti, “Final Four öncesi son maça çıkıyoruz. RC Cannes evinde iyi oynuyor ve kaybedeceği bir şey yok.  Bu nedenle önümüzde zor bir maç bizleri bekliyor. Takım olarak bu maça en iyi şekilde hazırlandık. Umuyoruz ki İstanbul’a zaferle dönüp bir kez daha Final Four’a kalacağız” diye konuştu.

“Unvanımızı korumak istiyoruz”

VakıfBank Takım Kaptanı Gözde Sonsırma ise, “Şampiyonlar Ligi’nde son şampiyon olarak mücadele ediyoruz. Rakiplerimiz de bize karşı daha fazla direnç gösteriyor. Final Four için RC Cannes’a karşı deplasmanda kazanıp unvanımızı korumak istiyoruz” dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir