Ve dünya yıldızı F.Bahçe'de...

Portekizli futbolcu Pazar günü İstanbul'a gelecek ve sağlık kontrolünden geçecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Fenerbahçe Kulübü, Manchester United'ın tecrübeli futbolcusu Nani'nin transferi için görüşmelere başlandığını bildirdi. Portekizli futbolcunun pazar günü İstanbul'a geleceği ve sağlık kontrolünden geçeceği açıklandı.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Fenerbahçe Futbol A.Ş, Nani'nin transferi için kulübü ve kendisi ile görüşmelere başlandığını bildirdi. Nani, 5 Temmuz Pazar günü İstanbul'a gelecek, sağlık kontrolünden geçecek ve görüşmeler İstanbul'da devam edecek."

nani.jpg

Bonservisi 3,5 milyon euro kendisine yılda 3,75 milyon euro

Fenerbahçe Kulübü her ne kadar 'resmi olarak görüşmeler İstanbul'da devam edecek' açıklamasını yapmış olsa da, sarı lacivertliler Nani ve Manchester United ile kesin anlaşmaya vardı. Yıldız oyuncu için İngiliz kulübüne 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek, kendisine ise yıllık 3 milyon 750 bin Euro garanti para verilecek. Bonuslar ve maçbaşı  ücretlerle birlikte Nani'nin yıllık kazancı 5 milyon euroyu bulacak.

Porto'dan Ribeiro ile Ba 1 yıllığına kiralandı

Bu arada, Fenerbahçe, Portekiz'in Porto takımından iki transfer birden yaptı ve Brezilyalı kaleci Fabiano Ribeiro ile Senegalli stoper Abdoulaye Ba'yı da 1 yıllığına kiraladı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Fabiano Ribeiro ve Abdoulaye Ba için satın alma opsiyonları Fenerbahçe'de olmak üzere Porto’yla 1 yıllık anlaşma sağlandığı bildirildi.

Bugün İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçecek iki oyuncu, daha sonra sözleşme imzalayacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir