Yıldırım ayakta alkışlandı

Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurulu Toplantısında Aziz Yıldırım fotoğrafı ekranda yer alınca, kongre üyeleri ayağa kalkarak alkışladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME






İSTANBUL - Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Olağan Genel Kurul Toplantısı, İstanbul'da devam ediyor. Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Arena'da yapılan kongrenin başında yayınlanan videoda, 15 Şubat 1998'de ilk kez başkanlığa seçilen Aziz Yıldırım'ın döneminde yapılan tesisler, kazanılan başarılar gösterildi. Videoda Yıldırım'ın başkanlığı döneminde kulübe kazandırılan tesislerden, Fenerium, taraftar kart, FB TV, Fenerbahçe radyosu, futbol ve diğer branşlarda kazanılan başarılardan görüntüler yer aldı.

Futbol takımının şampiyonlukları ve 29 yıl sonra kazanılan Türkiye Kupası ile diğer branşlarda kazanılan kupa görüntüleri, kongre üyeleri tarafından alkışlandı. Video gösteriminin sonunda ekranda Aziz Yıldırım'ın fotoğrafı yer alınca, kongre üyeleri ayağa kalkarak Yıldırım'ı alkışladı.

Talat Yılmaz: "İşte 14 yılın faaliyeti"

Video gösteriminin ardından konuşan Kongre Divan Başkanı Talat Yılmaz, 14 yılın bu görüntülerle en etkili bir şekilde anlatıldığını belirterek, "İşte 14 yılın faaliyeti" dedi. Yılmaz'ın "Bu başarıları bize yaşatan yönetim kuruluna ve başkanımıza teşekkür ediyorum" demesi üzerine, kongre üyeleri yeniden ayağa kalkarak, yönetim kurulunu alkışladı. Yönetim kurulu üyeleri de ayağa kalkıp, alkışla karşılık verdi.

Bu konularda ilginizi çekebilir