Selva Gıda'dan mürekkep balıklı spagetti

Selva Gıda, başta Uzakdoğu için özel olarak ürettiği ve tüm dünyada satışa sunacağı mürekkep balıklı spagettisini bu yıl 7-10 Mart tarihleri arasında 42.'si düzenlenen Foodex Japan 2017 Fuarı'nda katılımcıların beğenisine sundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İttifak Holding bünyesinde gıda sektöründe faaliyet gösteren Selva Gıda, mürekkep balıklı spagetti ile ürünlerine bir yenisini daha ekledi. Başta Uzak Doğu için özel olarak üretilen ve tüm dünyada satışa sunulacak mürekkep balıklı spagetti, 7-10 Mart tarihlerin arasında 42.'si düzenlenen Foodex Japan 2017 Fuarı'nda katılımcıların beğenisine sunuldu.

Hububat orijinli "gerçek gıda" üzerinde yoğunlaşan Selva Gıda, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesi için insan sağlığı ile özdeşleşen gıdalar üretmeyi hedefliyor. Dünya'da 5 kıtada ağırlıkla Japonya, Tayvan, İsveç, Hindistan, Nijer, Mali, Madagaskar, Ruanda ve Moritanya olmak üzere 90'dan fazla ülkeye makarna, irmik ve un başta olmak üzere ürünlerini sevk eden Selva Gıda, makarna üretiminin yüzde 55'ini yurt dışına ihraç ediyor.

Genel Müdür Özkan Koyuncu

Selva Gıda Genel Müdürü Özkan Koyuncu, "Foodex gibi fuarlar bizim nihai tüketicimize ulaşmamızda ciddi katkısı olan etkinlikler. Uzak Doğu pazarı yüksek bir potansiyeli olmasına rağmen, tutunabilmesi çok zor olan bir pazar. Zira tüketici kalite konusunda çok hassas ve mükemmeliyetçi. Ürününüzün üretim teknolojisinden tutun da ham madde kalitesine kadar tüm özellikleri eksiksiz olmalı. Kaliteden küçücük bir taviz vermeniz, ürününüzün pazardan çıkmasına neden olur. 2007 yılından bu yana markalı makarna ihracat liderliğimizin altında yatan en önemli sebeplerden biri de kalitemizden asla taviz vermeyişimiz. Ürünümüzün doğallığından ve besleyiciliğinden bir şey kaybetmesine izin vermeden tüm aşamalarda yüksek kalitede üretim yapmaya azami özen gösteriyoruz" diyor.

Koyuncu şöyle devam ediyor:

"Uzak Doğu ise bizim için ayrı bir öneme sahip. Bundan dolayı ar-ge çalışmalarımız neticesinde bu bölgeye özel ürettiğimiz ürünlere mürekkep balıklı spagettiyi de ekledik. Önümüzdeki süreçlerde ihracattaki başarımızı artırarak sürdürmeyi amaçlıyoruz. Bu hedefimiz için farklı pazarların ihtiyaçlarına yönelik özel ürün ve hizmetler geliştirmeyi sürdüreceğiz."