Tay mutfağı lezzetleri İstanbul Marriott Hotel Şişli’de

Marriott Hotel Şişli, misafirlerini her ay dünyanın farklı mutfaklarıyla buluşturacak. Tay mutfağı ile başlayan etkinlikler, önümüzdeki aylarda İspanyol, Çin, Fransız, Türk, Meksika, Ortadoğu, Japon, Hint, İtalyan ve Alman mutfaklarıyla devam edecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İstanbul Marriott Hotel Şişli, her ay dünyanın farklı mutfaklarını konuk edecek. Otel, 2017 yılı boyunca misafirlerine Tay, İspanyol, Çin, Fransız, Türk, Meksika, Ortadoğu, Japon, Hint, İtalyan ve Alman mutfaklarının örneklerini yine bu mutfakların şefleriyle sunacak.

İstanbul Marriott Hotel Şişli’de 2017 Lezzet Etkinlikleri serisi Tay mutfağı ile başladı. 29 yıldır Tay yemekleri üzerine uzmanlaşan Taylandlı Şef Jasvir Sanghera, ekibi ile birlikte 25 Ocak’a kadar Tayland mutfağının yemeklerini İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin misafirleri için hazırlayacak. Aromatik çorbalar, Tay yemek kültürünün vazgeçilmezi, sulu yemek anlamına gelen ve özel baharatlarla hindistan cevizi sütünün karıştırılarak pişirildiği kırmızı ve yeşil köri çeşitleri, farklı zevklere göre et, tavuk ya da deniz mahsulleriyle hazırlanan geleneksel pirinç erişteleri başta olmak üzere birçok Tay lezzeti mönüde misafirlerin beğenisine sunuluyor.

5 yıldızlı uluslararası zincir otellerde Tay mutfağı şefi olarak çalışmasının yanı sıra bir dönem Tayland’da aşçılık okulunda dersler veren ve sadece bu etkinlik için Bangkok’tan İstanbul’a gelen Şef Sanghera, meraklılarına Tay yemeklerini öğretmek üzere aynı tarihlerde İstanbul Marriott Hotel Şişli’de workshoplar da düzenleyecek.