Posco Assan TST, paslanmaz çelik ihracatında birinci sırada

Posco Assan TST, 2017 yılında ihracatı 60 bin tona, kümülatif ihracatı 240 bin tona ve ihracat tutarı yaklaşık 500 milyon dolara ulaştı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sabiha Toprak

Posco Assan TST, Çelik İhracatının Yıldızları Ödül Töreni’nde paslanmaz çelik ihracatında birincilik ödülünü aldı. Çelik İhracatçıları Birliği tarafından düzenlen törende paslanmaz çelik kategorisinde ödül alan Posco Assan TST, 2017 yılında ihracatı 60 bin tona, kümülatif ihracatı 240 bin tona ve ihracat tutarı yaklaşık 500 milyon dolara ulaştı.

Ekonomi Bakanlığı Müsteşarı İbrahim Şenel’in katıldığı törende Posco Assan TST’nin ödülünü Ticari İşler Genel Müdür Yardımcısı (CCO) Sungju Hwang aldı.Küresel beyaz eşya şirketleri ve otomotiv firmaları ile işbirliği içerisinde çalıştıklarını ifade eden Hwang, "Geçmişte Avrupa’da, ağırlıklı olarak distribütörlere standart ürün satışı yapıyorduk. Artık küresel beyaz eşya şirketleri ve otomotiv firmaları ile işbirliği yapıyoruz. Kalitesel anlamda birlikte çalıştığımız firmalara önemli avantajlar sağladık. Yurt dışı pazarında olduğu gibi iç pazarda da yüksek kaliteli, müşterilerimize özel hizmetler sunmaktayız. Şirketimiz, müşterilerinin güvendiği ve müşterileri ile birlikte büyüyen, dünyanın önde gelen paslanmaz çelik şirketi olmayı hedeflemektedir” şeklinde konuştu.

Posco Assan TST olarak, Türkiye ve yurtdışı pazarlarındaki müşteri kitlesine World Premium ürününü vererek hizmet sağladıklarını söyleyen Hwang,"Yeni ürünümüz PossFD'yi evye müşterilerimize tedarik ederek, birinci derin çekme, ısıl işlem, ikinci derin çekme üretim süreçlerini kısaltıp, müşterilerimizin ikinci derin çekme ve ayrıca ısıl işleme ihtiyaç duymamalarını sağladık. Bu sayede müşterilerimizin maliyetlerini azaltmalarına yardımcı olduk. Sahip olduğumuz üstün teknoloji ile bu yılda ihracat miktarımızı artırmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir