Renk Plastik katma değeri yüksek üretime odaklandı

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Hisar, "Ar-Ge çalışmalarımızın sonucu olarak, balonlu grubunda laminasyon ürünleri imalatına başladık" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ARZU BAĞCI

KAYSERİ - Plastik ve ambalaj üretimi alanında faaliyetlerini sürdüren Renk Plastik, katma değeri yüksek ürünlere yöneldi. Avrupa standartlarına uygun üretim yaptıklarını ifade eden Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Hisar, başta sanayi torbaları olmak üzere naylon torba, naylon shrink, balonlu grubunda ise balonlu naylon torba, ekonomik balonlular (düşük gramajlı), gripin balonlu torbalar gibi ürünler üretiklerini belirtti. Hisar, "Ar-Ge çalışmalarımızın sonucu olarak, balonlu grubunda laminasyon ürünleri imalatına başladık. Bu çalışmamız ile Anadolu’da üretimi yapılmayan bir ürünü imal etmeye başladık" dedi.

Ürünlerinde katma değer ve kaliteyi önemsediklerini belirten Ömer Hisar, üretimini gerçekleştirdikleri endüstriyel bazlı naylon ambalajları ile ilgili Ar-Ge çalışmalarını sürdürdüklerine dikkat çekti. Düz malzeme ve balonlu naylonda, ayda 800 ton üretim kapasitesine sahip olduklarını aktaran Hisar, "Balonlu grubunda ise ekonomik balonlular, laminasyonlu balonlular ve gripin balonlularını ürün gamımıza ekledik. Piyasadan ve müşterilerimizden olumlu tepkiler aldık. Sektörümüzde özellikle katma değeri yüksek yeni ürünleri, müşterilerimizin hizmetine sunmak için araştırmalarımıza devam edeceğiz" dedi

Bu konularda ilginizi çekebilir