Sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekledi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), ‘BTSO 15 Temmuz Şehitleri Mesleki Eğitim ve Öğretim Külliyesi’ne öğretmen ve öğrencilerin ihtiyacı doğrultusunda modern bir mescit kazandırdı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) - Eylül ayında Eğitim Vadisi’nde modern mimarisiyle dikkat çeken Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Camisi’ni kazandıran BTSO, şimdi de 15 Temmuz Mesleki Eğitim ve Öğretim Külliyesi’nde yer alan yeni mescidi, ‘Mevlidi Nebi Haftası’nda ibadete açıldı. İlhan Varank Konferans Salonu’nun yanında hazırlanan mescidin açılış töreni ile ‘Peygamber Efendimiz ve Gençlik’ konulu sempozyumun açılışında konuşan BTSO Başkanı İbrahim Burkay, genç nesillerin sağlam bir toplumun geleceği olduğunu söyledi. Modern dünyanın en önemli parametrelerinden birisinin eğitim olduğunu ifade eden Başkan Burkay, “Bir işin temelinde eğitim olmazsa o alanda başarılı olmanız mümkün değildir. Bu koltuklarda oturan genç kardeşlerimiz ülkemizin kalkınma hedeflerinde önemli birer aktör olacaklardır” diye konuştu.

BTSO olarak Eylül ayında BTSO Eğitim Vadisi içerisinde BTSO Camii’ni ibadete açtıklarını hatırlatan Başkan Burkay sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini vurguladı. İbrahim Burkay, “İnanıyorum ki eğitim yuvamızda vatanına bağlı, milli duyguları güçlü nice vatan evlatları yetiştireceğiz” ifadelerini kullandı. Başkan Burkay, konuşmasının sonunda tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü de kutladı.

Bu konularda ilginizi çekebilir