Avea, Evim.net kampanyasıyla bedava dakika kazandıracak

Avea, Evim.net kampanyasıyla bedava dakika kazandıracak Avea aboneleri, 50 binden fazla ürün çeşidi sunan Evim.net'ten alışveriş yaptıkça hediye dakika kazanacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea, "www.evim.net"ten 200 lira ve üzeri alışveriş yapan kullanıcılarına, Avea içi haftalık 200 dakika konuşma hediye edecek. 

Avea'dan yapılan açıklamaya göre, alanında en çok tercih edilen markalarla işbirlikleri yapan Avea, "www.evim.net" ile kampanya başlattı. 

Avealılar, ev tekstili, mobilya, mutfak gereçleri, halı, kilim ve dekoratif süslerden elektronik ev eşyasına kadar, 50 bini aşkın ürün çeşidi sunan Evim.net'ten alışveriş yaptıkça hediye dakika kazanacak. 

Kampanya kapsamında, "www.evim.net" web sitesinden 200 lira ve üzeri alışveriş yapan Avea hat sahipleri, bir hafta boyunca Avea içi görüşmelerinde kullanabilecekleri 200 hediye dakikaya sahip olacak. 

"www.evim.net" adresinden 200 lira ve üzeri alışveriş yapan Avealılar, alıverişlerinin sonunda ekranda görecekleri kendilerine özel üretilen şifreyi, 5899'a kısa mesaj olarak gönderdiklerinde Avea içi kullanımlarında geçerli haftalık 200 dakika hatlarına yüklenecek. 

Bu konularda ilginizi çekebilir