"Açık Hava Gurme Lezzetleri Festivali"

Sarıyer Event Garden bahçelerinde 11-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenecek "GurmeFest - İstanbul", yemek ve müzik tutkunlarını ağırlayacak…

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Açık Hava Gurme Lezzetler Festivali "GurmeFest - İstanbul", 11- 14 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Sarıyer Event Garden'da yapılacak. Demos Uluslararası Fuarcılık ve Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen "GurmeFest - İstanbul" çocuklara yönelik etkinliklere de ev sahipliği yapacak.

Festival'de 4 gün boyunca piknikler, sunumlar gerçekleştirilecek, mutfak sırları paylaşılacak, klasik lezzetlerimiz hatırlanacak, yeni lezzetler tanıtılacak. Ziyaretçilerin festival alanında sergilenen ürünleri tatma ve satın alma imkânları da olacak.

Konserler de var

Gündüz grup konserleri, akşam konserleri ve DJ Performansları ile "GurmeFest İstanbul"da müzik de yer alacak. Grup Art İstanbul, Özge Fışkın ve Latin Night Kapanış Partisi ile Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars sevenleriyle buluşacak.

Sedef İybar "Sağlıklı Yemek Yapıyoruz" Gastro Show'unu, Belçikalı aşçı Bruno Van Damme ise özel tariflerini paylaşacak. AKS ve Chef's Table Mutfak akademilerinin şefleri, seminer ve atölye çalışmalarıyla evde et-yemek pişirme tekniklerini, mutfak ekonomisini anlatacak.