Garanti'den öğretmenlere özel kredi

Garanti Bankası, öğretmenler günü dolayısıyla öğretmenlere özel ihtiyaç kredisi kampanyası ve kredi seçenekleri imkanı tanıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Garanti Bankası, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere özel ihtiyaç kredisi kampanyası ile avantajlı kredi seçenekleri sunuyor. 

Tüm öğretmenler, 16-30 Kasım tarihleri arasında 36 ay vadeli, yüzde 1,39 faizle 15 bin lira tutarında krediyi dosya masrafsız olarak kullanabiliyor. Öğretmenler ayrıca, kampanya kapsamında 36 ay vadeye kadar 100 bin TL tutarında ihtiyaç kredisinden yararlanabiliyor. 

Dosya masrafsız kredi kampanyasıyla tüm öğretmenler, kendisi için en uygun oranlarda hızlı ve kolay kredi kullanma fırsatına sahip oluyor.   

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, şunları kaydetti: 

"Geleceğin, düşünen ve araştıran nesillerini yetiştirmek için büyük özveriyle çalışan öğretmenlerimizi, her koşulda desteklemeye özen gösteriyoruz. Bu yaklaşımımızın en güzel örneği öğretmenlerin mesleki eğitimini çağdaş yöntemlerle buluşturmak amacıyla kurduğumuz ve desteklediğimiz Öğretmen Akademisi Vakfı… Öğretmenlerimiz eğitsel desteğin yanı sıra finansal desteğe de ihtiyaç duyuyor. Biz de ihtiyaçlarını yakından takip eden bir banka olarak, onlara dönem dönem cazip kredi seçenekleri sunuyoruz. Bu sene de öğretmenlerimize avantajlı bir kampanya hazırladık. Öğretmenlerimize uygun kredi fırsatlarını geliştirmeye devam edeceğiz." 

Bu konularda ilginizi çekebilir