Serpil Timuray 'bölge direktörü' olarak atandı

Vodafone Türkiye'nin Afrika, Ortadoğu ve Asya Pasifik bölümüne bağlamasının ardından, Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, AMAP Bölge Direktörü olarak atandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, mevcut sorumluluğuna ek olarak, 1 Ekim 2013 itibariyle Vodafone Grubu Afrika, Ortadoğu ve Asya Pasifik (AMAP) Bölge Direktörü olarak atandı.

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre Timuray, AMAP Bölgesi'ndeki yeni sorumluluğu ile birlikte, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı görevini de sürdürecek.
Timuray, Vodafone Grubu'nun 409 milyon abonesinin yüzde 65'inin bulunduğu, servis gelirlerinin yüzde 30'unu oluşturan AMAP Bölgesinin yönetiminde Bölge Başkanı Nick Read'e bağlı olacak.

Avrupa birimlerini tek çatı altında toplayan Vodafone, Türkiye birimini Afrika, Ortadoğu, Asya-Pasifik'e bağladığını dün açıklamıştı.

Açıklamaya göre atama ile paralel olarak yönetim yapısı yeniden şekillenen Vodafone Türkiye'de Bireysel İş Birimi'nden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı olan Gökhan Öğüt, Ticari ve Operasyonel alanlardan sorumlu İcra Kurulu Başkan Vekili olarak atandı. Öğüt, Vodafone Türkiye'nin tüm ticari, teknoloji, regülasyon ve strateji birimlerinden sorumlu olacak.