Dimes'ten üç üst düzey atama

Türkiye’nin en büyük meyve suyu üreticilerinden Dimes'in üç üst düzey yetkilisi değişti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Meyve suyu üreticisi Dimes'in tepe yönetiminde önemli değişimler oldu. Şirket, üç üst düzey yetkilisini değiştirdi.

Yapılan açıklamada, Satış Direktörlüğü görevine Selim Can Devrim, Pazarlama Direktörlüğü'ne Duygu Süleymanoğlu, İnsan Kaynakları Direktörlüğü'ne Yelda Tavlan'ın atandığı bildirildi.

Dimes Satış Direktörü Selim Can Devrim

Dimes Satış Direktörü olarak atanan Selim Can Devrim, Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olduktan sonra, yüksek lisans eğitimini Galatasaray Üniversitesi’nde tamamladı.

Profesyonel kariyerine Danone Türkiye bünyesinde 2006 yılında başlayan Devrim, pazarlama ve satış departmanlarında çeşitli görevler yürüttü.

2011 yılında Dimes’e katılan Devrim, Modern Kanal, Saha Satış Operasyonları ve Ticari Pazarlama Müdürlüğü gibi görevler üstlendi. Son olarak Türkiye Satış Müdürlüğü görevini yürüttü.

Evli ve 1 çocuk babası olan Devrim, İngilizce ve Fransızca biliyor.

Dimes Pazarlama Direktörü Duygu Süleymanoğlu

Dimes Pazarlama Direktör olarak atanan Duygu Süleymanoğlu, lisans eğitimini Galatasaray Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde tamamladı. Fransa’nın Nice kentinde Sophia Antipolis Üniversitesi’nde de eğitim gördü. Profesyonel yaşamına, 2008 yılında Shaya Grubu bünyesinde başlayan Süleymanoğlu, kariyeri boyunca farklı ulusal ve uluslararası şirketlerde sorumluluk yüklendi.

Dimes bünyesine 2011 yılında Ürün Müdürü olarak katılan Duygu Süleymanoğlu, 2014 yılında Grup Ürün Müdürlüğü’ne getirildi. 2015 yılında DİMES Pazarlama Müdürü olarak atanan Süleymanoğlu, Dimes’in marka değerinin ve tüketicinin duygusal bağının daha da artması adına marka konumlaması, “Hayata Başka Bak’’ iletişimi, sürdürülebilirlik ve liderliklerin daha ileriye taşınması gibi stratejik öncelikli konulara odaklandı. Duygu Süleymanoğlu, 2017 yılı Mart ayı itibarıyla da Dimes Pazarlama Direktörü görevine atandı. Duygu Süleymanoğlu İngilizce ve Fransızca biliyor.

Dimes İnsan Kaynakları Direktörü Yelda Tavlan

Dimes İnsan Kaynakları Direktörü olarak atanan Yelda Tavlan, Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Bölümü’nü birincilik derecesiyle bitirdi. Profesyonel yaşama Garanti Bankası bünyesinde adım atan Tavlan, daha sonra gıda ve tüketim ürünleri sektörüne geçti, insan kaynakları alanında üst düzey yönetici olarak görev aldı.

2015 yılında İnsan Kaynakları Müdürü olarak Dimes’e katılan Yelda Tavlan, grup bünyesindeki tüm insan kaynakları sistem ve süreçlerinin oluşturulması, geliştirilmesi ve uygulanmasından sorumlu olarak yönetim görevi üstleniyor. Aynı zamanda, Uluslararası Koçluk Federasyonu (ICF) tarafından verilen ACC unvanına sahip ‘profesyonel koç’tur.

Evli ve 1 çocuk annesi olan Tavlan, İngilizce biliyor.