n11.com'a uluslararası alanda 2 ödül

"Müşteri Hizmetleri" kategorisinde "Yılın Müşteri Hizmetleri Departmanı" dalında "Bronz" ödüle layık görülen n11.com, "Yılın Müşteri Hizmetleri Ekibi" dalında ise "Gümüş" ödül kazandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - n11.com,  "International Stevie Business Awards"da iki ödüle birden layık görüldü. 

n11.com açıklamasına göre, "Müşteri Hizmetleri" kategorisinde  "Yılın Müşteri Hizmetleri Departmanı" dalında "Bronz" ödüle layık görülen n11.com, "Yılın Müşteri Hizmetleri Ekibi" dalında ise "Gümüş" ödül kazandı. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen n11.com Müşteri Hizmetleri Müdürü Jülide Karaibrahimoğlu, n11.com'un işletmeden tüketiciye (B2C) konseptli açık pazar e-ticaret platformları arasında "7/24 Call Center" hizmeti veren tek platform olma özelliği taşıdığını belirtti. 

 Hem müşterilerle hem de mağazalarla iletişime geçerek çift yönlü hizmet verdiklerini ifade eden Karaibrahimoğlu, şu anda 14 binden fazla kayıtlı mağazaya ve 2,7 milyondan fazla üyeye 7 gün 24 saat hizmet verdiklerini bildirdi. 

Karaibrahimoğlu, 2014 yılında bugüne kadar, dört yüz binin üzerinde çağrı cevaplandığını belirterek, sadece telefon ile değil ayı zamanda sosyal mecra üzerinde de şikayet ve talepleri takip ettiklerini ve bunları en hızlı şekilde çözmek için devreye girdiklerini aktardı. 

 Bu sayede günün her saatinde hem alıcılara hem de satıcılara tüm kanallardan destek verdiklerini dile getiren Karaibrahimoğlu, çalışmaların taçlandırmasının kendileri için gurur verici olduğunu vurguladı.

Bu konularda ilginizi çekebilir