Şıklığın yeni adresi DÜNYA Style açıldı

Faaliyete dün geçen www.dunyastyle.com sitesi, içerdiği yüzlerce ürünle tarzını zenginleştirmek ve hobi edinmek isteyen herkese hizmet veriyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yeni yıla sadece bir ay kala hepimizi yakınlarımıza ne hediye edeceğimizi seçme telaşı sardı. İş yoğunluğu dolayısıyla çoğumuz, hediye seçme işini ya son dakikaya bırakıyor ya da önümüze çıkan ilk ürünü hediye edeceğimiz kişiye hitap edip etmeyeceğini fazlaca düşünmeden almak zorunda kalıyoruz. Yayına, 1 Ocak’a 30 gün kala, yani dün giren DÜNYA Style alışveriş sitesi, bu sorun için, oturduğunuz yerden, zaman ve mekân kısıtlaması olmaksızın renkli ve bol çözümler sunuyor. 

www.dunyastyle.com adresinden ulaşılabilen siteyi ziyaret edenleri 7 ayrı başlık altında toplanmış alışveriş kategorileri karşılıyor. “Kırtasiye”, “Kişisel Ürün”, “Mutfak”, “Ev Dekorasyon”, “Hobi Kitapları”, “Yemek Kitapları” ve “Rehber Kitapları” ana bölümleri; evlerin ve ofislerin şıklığını artıracak objeleri ya da kişisel dünyamıza renk katacak hobi ürünlerini bir arada görme imkânı sunuyor. DÜNYA Style’ın ana bölümlerinden “Kırtasiye”; kağıt ve kalem başta olmak üzere kırtasiye ürünlerinin cazibesine kapılmış 7’den 70’e herkes için alternatifl er içeriyor. Kartpostal, not defteri, not kağıdı, desenli kağıt bant, ambalaj kağıdı, etiket, süsleme, ayraç, ofis malzemeleri, kalem ve ahşap damga setlerini bulabileceğiniz bu bölüm, ofis çalışanlarının hem işini kolaylaştıracak hem de çalışmalarını renklendirecek ürünleri içeriyor. 

Kaliteli ürünler arayanlar için bir başvuru ve alışveriş rehberi olacak şekilde tasarlanan www.dunyastyle. com’un renkli bölümlerinden bir diğeri de “Ev Dekorasyon.” Birçoğu Türkiye’de başka adreslerde bulamayacağınız markalar olmak üzere yüzlerce ürünü bir araya getiren sitenin bu bölümde alıcıya sunulan; mum, saat, ev gereçleri, metal kutu, ecza dolabı, çöp kutusu, magnet, anahtar dolabı ve paspas gibi ürünler; kullanıldıkları mekâna tarz kazandıran, şıklık taşıyan objeler. 
Geniş bir ülke mutfağı yelpazesinden farklı dillerde “Yemek Kitapları” da sunulan sitede “Mutfak” en geniş bölümlerden biri. Onlarca çeşidi sunular peçete, tekstil ürünleri, kesme tahtası, demlik, kupa, kavanoz, tabak, kase, tepsi, nihale, süngerlik ve fincan gibi ürünlerle mutfağınıza tarzı taşımak mümkün. “Kişisel Ürün” başlığı altındaysa kağıt mendil, cep aynası, anahtarlık, koruma kapağı, çanta, tartı, tarak, cüzdan gibi ürünler, hayatına şıklığı taşımak isteyenleri bekliyor. “Rehber Kitaplar” da sitenin bir diğer bölümü. Dünyanın en gözde şehirleri için hazırlanan rehberlerin yanı sıra “1001 Golf Holes” gibi özel rehber kitapları da siteden edinebilirsiniz. 

Faaliyete dün geçen DÜNYA Style, açılışa özel çeşitli indirim fırsatları da sunuyor. Siteye üye olan herkese 1 Ocak`a kadar yapılan tüm alışverişlerde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Hobiyle dinlenin!

Site, yoğun iş hayatının stresinden bir hobi kazanarak kurtulmak isteyenler için de pek çok alternatif içeriyor. Meraklılarına sunulan “Hobi Kitapları” arasında farklı türlerdeki el işlerinden bahçeciliğe, bebek ürünlerinden çanta tasarımına, mum yapımından çikolata dekorasyonuna geniş bir yelpazede kaynak bulunabiliyor. Ayrıca DÜNYA Style’da hobilerinizi üretmek için kullanacağınız malzemeleri de bulmak mümkün. Dünyaca ünlü Search Press hobi yayınlarıyla televizyon yıldızı Martha Stewart’dan hobi ve yemek kitapları da www.dunyastyle.com ulaşabileceğiniz yayınlar arasında.