Galatasaray'dan "Tek Bilek Tek Yürek" kampanyası

Birlik ve beraberlik ruhunu ortaya çıkarmak için kampanya başlatan sarı-kırmızılı kulüp, 10 liradan satılacak bilekliklerle maddi gelir elde etmeyi hedefliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Galatasaray Kulübünde birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla hayata geçirilen "Tek Bilek Tek Yürek" kampanyasının tanıtımı yapıldı.

Gayrettepe'deki bir otelde düzenlenen tanıtım gecesine Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyeleri, kulüp bünyesindeki tüm branşların A takım sporcuları ve teknik heyetleri ile davetliler katıldı. 

Organizasyonda sahneye çıkan sporcular beraberlik çağrısında bulundu.

Galatasaray Kulübü, satış fiyatı 10 lira olarak belirlenen sarı ve kırmızı bileklikler sayesinde gelir elde etmeyi hedefliyor.

Özbek 10 bin bileklik aldı

Kampanyaya 10 bin bileklik alarak ilk katkıyı sunduğunu belirten kulüp başkanı Dursun Özbek, Galatasaray'ı Galatasaray yapan değerin birlik ve beraberlik olduğunu söyledi.

Antrenör ve kaptanlardan birlik beraberlik konuşması

Organizasyonda söz alan antrenör ve takım kaptanları birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Galatasaray'da birlik ve beraberliğin her zaman var olduğuna değinen Mustafa Denizli, "Bu yeni bir slogan değil. Bu camiaya 1983 yılında geldim. O zamandan beri bu camianın tek bilek ve tek yürek olduğunu yaşadım. Yaşamaya da devam ediyoruz." diye konuştu.

Futbol takımı kaptanı Selçuk İnan, elde edilen başarıların birlik ve beraberlikle sağlandığına değinerek, "Bu kupaları hep beraber kazandık. Birlik olursak daha çok kupa kazanabiliriz. Bunun farkındayız." açıklamasını yaptı.