Trabzonspor'dan, Beşiktaş maçına gelemeyecek taraftara çağrı

Trabzonspor, Beşiktaş maçına gelemeyecek kombine sahibi taraftarlarından bu maça özel olarak kombinelerini kulübe devretmelerini istedi. Bordo-mavili ekip bu sayede tribünlerde oluşabilecek boşlukların önüne geçmeyi amaçlıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Trabzonspor Kulübü, kombine sahibi olup, 8 Nisan Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş mücadelesine gelemeyecek taraftarlarından kombinelerini bir maç için kulübe devretmelerini istedi.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kombine sahibi olup Beşiktaş derbisine gelemeyecek taraftarlarımız kombinelerini yalnızca bu maç özelinde kulübümüze devredebilecekler. Passolig internet sitesi üzerinden gerçekleştirilebilecek bu işlem sayesinde yurt içi ve yurt dışından taraftarlarımızın yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma için bilet kapasitesi artırılmış olacaktır.

Kombinesi olup önümüzdeki karşılaşmada tribünde yer alamayacak tüm taraftarlarımızı "Kombinen Kulübüne Emanet" kampanyasına davet ediyoruz. Bu kampanyayla birlikte kulübüne ekonomik destek sağlayacak taraftarlarımız aynı zamanda tribünlerde oluşabilecek boşlukların da engellenerek Medical Park Arena'da muhteşem bir atmosfer yakalamamızı sağlayacaktır.

Kampanyaya katılmak isteyen taraftarlarımız işlemlerini https://www.passo.com.tr adresine giriş yaptıktan sonra kombinelerim bölümünde yer alan Kombine Kulübe Devir butonuna tıklayarak yapabilecektir."

Bu konularda ilginizi çekebilir