Telekomcular'dan Globalstar Avrasya'ya ödül

Telekomcular Derneği, 2013 yılı için yolsuzlukla mücadele ve vefa temasıyla ödül verdi. Şirket kategorisindeki ödülü Globalstar Avrasya aldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Telekomcular Derneği tarafından verilen ödüllerin dördüncüsü sahiplerini buldu. Dernek tarafından, 2013 yılı için "yolsuzlukla mücadele" ve "vefa" temasıyla verilen ödüllerde, Globalstar Avrasya şirket kategorisinde ödüle değer bulundu. Mustafa Aşçı, yılık kitabı, Aykut Erdoğdu ve Özcan Yeniçeri siyaset adamı, POS-TEL dergisi yılın süreli yayını, Harun Yavruoğlu yılın telekomcusu, İlhan Taşçı yılın gazetecisi, Dışişleri eski Bakanı ve Bağımsız Cumhuriyet Partisi Genel Başkanı Mümtaz Soysal ise Vefa ödülünü aldı. 

Düzenlenen ödül töreninde konuşan Telekomcular Derneği Başkanı Zafer Tekbudak, yolsuzluk ve vefa temalarını seçmekteki amaçlarının toplumun bu alanda çalışma yapan kişilere yönelik farkındalığını artırmak olduğunu kaydetti. Telekomünikasyon alanında dördüncü kez düzenlenen dernek ödül töreninde, Uydu Haberleşme Operatörü Globalstar Avrasya, Türkiye de birçok ilki gerçekleştirmesi ve tek operatör olarak faaliyet göstermesi nedeniyle ödül aldı. Globalstar Avrasya Genel Müdürü Hüseyin Çağlar, 39 ülkede kendi alan adlarıyla hizmet verdiklerini hatırlatarak, "Halen yüzde 100 yerli sermayeyle işletilen tek operatörüz ve halen yasa dışı dinlenemeyen tek telefon olma özelliğimizi de sürdürüyoruz" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir