Türk Telekom'dan "Çocuğunu İşe Getir Günü"

Türk Telekom çalışanları, "Çocuğunu İşe Getir Günü" etkinliği kapsamında dün işe çocuklarıyla geldi. Çalışanlar, tüm gün ofiste çocuklarıyla vakit geçirme imkanı buldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Telekom açıklamasına göre, şirket, çalışanlarına dün özel bir gün yaşama fırsatı sundu. Türk Telekom İstanbul ve Ankara Genel Müdürlük çalışanları ofislerini çocuklarıyla paylaştı. Anne veya babalarıyla iş yerlerine gelen 8-14 yaş arası çocuklar, merak ettikleri, ebeveynlerine ait çalışma ortamını görme şansını elde etti. 

Ailelerinin iş arkadaşlarıyla tanışarak sosyalleşen çocuklar, iş hayatına bakış açılarını ve duygusal zekalarını geliştirerek, edindikleri tecrübeyle gelecekteki meslek seçimleri konusunda bilinçlenme fırsatı yakaladı. 

"Çocuğunu İşe Getir Günü"nde, çocuklarla anne ve babaları arasında farklı bir iletişim yolu açmak, çocukların gelecekteki iş ortamlarının bir benzerini gözlemlemelerini ve çalışma hayatıyla ilgili fikir sahibi olmalarını sağlamak hedeflendi. 

Çalışan motivasyonuna da fayda sağlayan bu etkinliğin sonunda çocuklara, katılım sertifikası ve küçük sürpriz hediyeler verildi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir