120 yayınevi Diyarbakır'da

Diyarbakır 6. Kitap Fuarı Onur Konuğu, yazar Mıgırdiç Margosyan olarak belirlendi. Fuar süresince düzenlenecek panel ve söyleşilerde Margosyan'ın edebiyatı, eserleri ve yaşamı ele alınacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A. Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile düzenlenen kitap fuarı, 25 Eylül'de açılıyor…

Bölgenin kültürel yaşamına katkı sağlamayı da hedefleyen fuar, 120 yayınevinin katılımıyla çok sayıda panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliğine ev sahipliği yapacak. Altı gün boyunca düzenlenen etkinlikler ve imza günlerinde yüzlerce yazar okurlarıyla buluşma fırsatı yakalayacak. Diyarbakır Valiliği, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, Diyarbakır Ticaret Borsası, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Karacadağ Kalkınma Ajansı ve Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteği ile hazırlanan Diyarbakır 6. Kitap Fuarı, 30 Eylül'e kadar TÜYAP Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi'nde gezilebilecek.

onur konuğu Margosyan

Diyarbakır 6. Kitap Fuarı Onur Konuğu, yazar Mıgırdiç Margosyan olarak belirlendi. Fuar süresince düzenlenecek panel ve söyleşilerde Margosyan'ın edebiyatı, eserleri ve yaşamı ele alınacak, aynı zamanda TÜYAP tarafından kendisi için armağan kitap hazırlanacak.

Girişin ücretsiz olduğu Diyarbakır Kitap Fuarı her gün 10.00-19.30, kapanış günü olan 30 Eylül Pazar ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

fuarı takip etmek için

Diyarbakır Kitap Fuarı web sitesi yenilendi. Fuarla ilgili en güncel haberleri, konukyazarları, ulaşımbilgilerini, etkinliklerive imza ünlerini www.diyarbakirkitapfuari.com sitesinden ve facebook/diyarbakirkitapfuari, twitter/kitapfuarive instagram/kitapfuari hesaplarından takip edebilmek mümkün.

Bu konularda ilginizi çekebilir