Bursa'da kitap zamanı

Bursa 16. Kitap Fuarı, 17-25 Mart tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TÜYAP Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Uludağ Üniversitesi'nin destekleri ile hazırlanan Bursa 16. Kitap Fuarı, 17-25 Mart tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

Bu yıl 300 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşecek Bursa Kitap Fuarı, söyleşi, panel ve çocuk etkinliklerinden oluşan 80 kültür organizasyonuna ev sahipliği yapacak. Dokuz gün süresince düzenlenecek imza günleri ve etkinliklerde yüzlerce yazar okurlarıyla buluşacak.

ziyaret saatleri

Girişin ücretsiz olduğu Bursa Kitap Fuarı her gün 10.00-19.30, kapanış günü olan 25 Mart Pazar günü ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

internette bursa fuarı

Fuarla ilgili en güncel haberleri, konuk yazarları, ulaşım bilgilerini, etkinlikleri ve imza günlerini www.bursakitapfuari.com sitesinden; facebook/bursakitapfuari, twitter/ kitapfuari ve instagram/kitapfuari hesaplarından takip etmek mümkün. Ayrıntılı etkinlik programı ve imza günleri listesine ise web sitesinin etkinlik takvimi sekmesinden ulaşılabiliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir