her güne bir platon

Batı düşüncesinin babası olarak görülen Platon ile okuyucularına günlük yaşantılarındaki keşif dünyasını sunmayı hedefleyen Allan Percy, 80 pratik reçete ile okuyucularını yönlendirmeyi hedefliyor…

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yazar Allan Percy'nin filozof Platon'un düşünce felsefesinden yola çıkarak hayatla nasıl başedilebileceğine dair değerlendirmelerini aktardığı kitabı "Her Güne Bir Platon" Pena Yayınları tarafından basıldı.

Percy, "Her Güne Bir Nietzsche", "Her Güne Bir Shakespeare" ve "Her Güne Bir Kafk a"dan sonra serinin 4. kitabı "Her Güne Bir Platon" ile Yunan filozofun öğretilerini, hedefl erini ve bunlar doğrultusunda ortaya koyduklarını anlatıyor.

Batı düşüncesinin babası olarak görülen Platon ile okuyucularına günlük yaşantılarındaki keşif dünyasını sunmayı hedefl eyen Allan Percy, 80 pratik reçete ile okuyucularını yönlendirmeyi hedefl iyor. Allan Percy (1968) psikoloji ve spiritüellik üzerine yazılar yazan bir gazeteci ve yazar olan Barcelona doğumlu Francesc Miralles'in mahlası. Miralles, Alman filolojisinden mezun olmuş ve kişisel gelişim kitapları yayınlayan bir yayınevinde editör olarak çalışmış. El Pais ve Integral ve Cuerpomente dergilerine katkı sunan yazarın birçok dile çevrilen yirmiden fazla kitabı var.

HER GÜNE BİR PLATON, Allan Percy, Türkçesi: Pınar Gökpar, Pena Yayınları, 244 s.

Bu konularda ilginizi çekebilir