Cuban: Trump'ı ezer geçerdim

Teksaslı ünlü milyarder iş adamı Mark Cuban, "Eğer başkanlık seçimlerinde yarışsaydım Hillary Clinton'ı rahatlıkla yener, Donald Trump'ı ise "ezer geçerdim" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

dunya.com

ABD siyasetinde başta Cumhuriyetçi Parti içinde olmak üzere büyük yankılara yol açan ve seçim anketlerini ters köşe eden milyarder iş adamına başka bir milyarder iş adamından meydan okuma geldi. 

Forbes'un dünyanın en zenginler listesinde yer alan Dallaslı iş adamı Mark Cuban,  ABD seçimleri için isimleri öne çıkan Cumhuriyetçi aday adayı Donal Trump ve Demokrat aday adayı Hillary Clinton'ı rahatlıkla yenebileceğini söyledi. 

"Trump'ı ezer geçerdim"

Marketwatch'dan Robert Shroder'in kaleme aldığı makaleye göre, Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Dallas Mavericks'in sahibi Mark Cuban, "Başkanlık yarışına girmek gibi bir düşüncem yok ama eğer seçim yarışında Demokrat aday olsaydım Clinton'ı rahatlıkla geride bırakırdım. Eğer ki Cumhuriyetçi kanattan yarışa girseydim Donald Trump'ı "ezer geçerdim'. "dedi. 

Her gün çok sayıda insanın kendisine başkanlık yarışında görmek istediğini söylediğini belirten Cuban, " Bana göre Hillary Clinton elindeki fırsatı kullanamıyor. Şu anda yaptıklarımla ülke için daha iyi işler yapıyorum. Küçük yatırımcılara destek oluyorum, öğrencilerle konuşuyorum. An itibariyle politikaya girmeyi düşünmüyorum" dedi. 

cuba.jpg

Cuban'ın sahibi olduğu Dallas Mavericks, 2011 yılında Miami Heat'i yenerek ilk şampiyonluğunu kazanmıştı

 

Bu konularda ilginizi çekebilir