OKI yazıcılar 'Google Cloud' ile renkli baskı alacak

OKI’nin "Google Cloud Print" özellikli çok amaçlı (MFP) MC300 ve MC500 serisi renkli yazıcıları ile kullanıcılar yüksek kalitede renkli baskı alabilecekler

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Dijital baskı alanında hizmet veren OKI firması, renkli çok fonksiyonlu yazıcı serisine Google Cloud Print hizmetini dahil etti.   Google Print Hizmeti özelliği bulunan OKI MC300 ve MC500 Serisi2  çok fonksiyonlu yazıcılar (MFP) ile; Gmail, TM Google Docs TM’de bulunan dokümanlar, akıllı telefon, tablet, bilgisayar veya internete bağlı herhangi bir cihaz aracılığıyla kablosuz ortamda, doğrudan  renkli olarak yazdırılabiliyor. OKI yazıcılara eklenen bu yeni özellik, iş gücü mobilitesinin her geçen gün arttığı günümüz çalışma koşullarında üretkenliği ve konforu destekliyor. Google Cloud Print hizmeti kullanıcılarının baskı almak için yazıcı sürücüleri yüklemesine gerek kalmıyor. 

OKI MC300 ve MC500 Serisi yazıcıları yüksek kağıt kapasitesi, yüksek baskı hızı, çift taraflı baskı ve tarama fonksiyonu ve yüksek çözünürlüklü renkli yazdırma  gibi güçlü bir dizi özelliği  kompakt bir tasarım içinde sunuyor. OKI’nin mobil baskı uygulamaları, Google Cloud Print hizmeti ile artık daha kaliteli ve güçlü bir hal alıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir