Rasmussen stratejik danışmanlık şirketi kurdu

NATO Genel Sekreterliği görevini Norveç'in eski Başbakanı Jens Stoltenberg'e bırakan Anders Fogh Rasmussen, ülkesi Danimarka'ya dönerek başkent Kopenhag'da danışmanlık şirketi açtı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KOPENHAG - NATO Genel Sekreterliği görevini Norveç'in eski Başbakanı Jens Stoltenberg'e bırakan Anders Fogh Rasmussen, ülkesi Danimarka'ya dönerek başkent Kopenhag'da danışmanlık şirketi açtı.

30 Eylül tarihi itibariyle 4 artı 1 yıl süren NATO Genel Sekreterliği görevini tamamlayan Danimarka'nın eski başbakanlarından 61 yaşındaki Rasmussen, yeni planlarını açıkladı.

Rasmussen Global adlı şirketinin internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından duyuru yapan Rasmussen, yoğun geçen 5 yılın ardından hükümet ve çeşitli kuruluşlara stratejik danışmanlık yapmak üzere danışmanlık şirketi kurduğunu bildirdi.

Anders Fogh Rasmussen, danışmanlık şirketiyle müşterilerine yol göstereceğini bildirdi. Rasmussen, jeopolitik güç dengesinin değişmekte olduğu ve teknolojik sıçramaların yeni fırsat ve sorunlar yaratmakta olduğunu vurgulayarak küreselleşmenin de iş, yatırım ve güvenliği etkilediğini belirtti.

NATO'nun eski Genel Sekreteri Rasmussen, şirketinin logosuna da dikkati çekerek, "Logo, dünyadaki karmaşıklığı, uluslar ve kıtaların alışılmış görüntüsünün ötesinde, iç içe geçerek entegre olduğu bir dünya haritasıyla yansıtıyor" diyerek logoyu dizayn eden Danimarka firmasına teşekkür etti.

Bu konularda ilginizi çekebilir