Trump Twitter hesabını kapatan çalışana yanıt verdi

ABD Başkanı Donald Trump, kişisel Twitter hesabını 11 dakikalığına kapatan Twitter çalışanına yine Twitter üzerinden yanıt verdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabının 11 dakikalığına kapatılmasına Twitter üzerinden tepki gösterdi. 

Twitter, konuya ilişkin bir açıklama yaparak, şirketteki son günü olan bir çalışanın Trump'ın hesabını bilinçli olarak kapattığını belirtmişti.  Açıklamada, "Soruşturmamız sonucunda hesabın bir Twitter müşteri destek çalışanı tarafından şirketteki son gününde kapatıldığını öğrendik. Konuyla ilgili kapsamlı iç soruşturma yürütüyoruz" denilmişti.

Business Insider sitesinin haberine göre, Twitter'ı aktif olarak kullanan ve sosyal medyada ilginç çıkışlarıyla sık sık tartışma yaratan Trump, mesajında "Twitter hesabım yaramaz bir çalışan tarafında 11 dakika kapatılmış. Sanırım sözcükler sonunda amacına ulaşmak ve bir etki yaratmak zorunda" dedi.

Twitter'de 41 milyonu aşkın takipçisi olan Trump'ın, son olarak New York'ta 8 kişinin öldüğü saldırıyı düzenleyen Sayfullo Saipov'un idamı için çağrı yapması tartışmalara yol açmış, bu çağrının adil yargılama ilkesine aykırı olduğu belirtilmişti.

Trump'ın Twitter hesabı 'bilerek' kapatılmışTrump'ın Twitter hesabı 'bilerek' kapatılmış