Vodafone, 'üçlü oyun' sabit hat servisi başlattı

Vodafone Portekiz, sabit hatlar üzerinden ses, internet ve televizyon hizmeti sunacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Vodafone Portekiz, üçlü oyun sabit hat servisini lanse etti.

Vodafone yetkililerinden edinilen bilgiye göre, "Üçlü Oyun" adı verilen servisle Vodafone Portekiz, kendi optik fiber şebekesi üzerinden ses, internet ve televizyon hizmeti verecek.

Servis, 300 Mbps hıza kadar internet erişimi sağlıyor ve ekstra maliyet olmadan evdeki limitsiz sayıda televizyon cihazı için yüksek çözünürlüklü TV servisi sunuyor.

Bu lansman aşamasında, servis ilk olarak Lizbon ve Almada şehirlerinin belirli bölgelerinde kuruldu. Kısa vadede servisin Porto şehri ve yakınlardaki diğer şehirler Cascais, Oeiras ve Sintra'ya da uzanması bekleniyor.

Söz konusu Gelecek Nesil Şebekeyi (NGN) yapmaya ek olarak, Vodafone, Sonaecom ile daha önce ilan edilen ortaklığın yanı sıra, NGN'lerin diğer sahipleriyle de ortaklık anlaşmalarını sonuçlandıracak. Bu, fiber optik teklifin, ülkedeki diğer şehirlere de ulaşmasını sağlayacak. Böylece Portekiz'de bir milyondan fazla ev fiber "Üçlü Oyun" abonesi olacak.

Vodafone, "İlk Abonelikler" adı verilen kampanyası ile 31 Ağustos 2010'a kadar abone olan müşterilere ayda 29.90 euroya TV, internet ve telefon servisi verecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir