Pilot Koltuk, ‘Bir Kitap da Bizden Olsun’ dedi

Pilot Taşıt Koltukları, düzenlediği ‘Bir Kitap da Bizden Olsun’ kampanyası çerçevesinde çalışanlarından topladığı kitapları Yıldırım’daki Gülhanım Karasu İlkokulu kütüphanesine bağışladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA (DÜNYA) - Ticari araç koltukları üreticisi olan Pilot Taşıt Koltukları A.Ş., sosyal sorumluluk projeleri kapsamında kitap bağışında bulundu. ‘Bir Kitap da Bizden Olsun’ sloganıyla kurum içerisinde kitap toplama kampanyası başlatan Pilot Taşıt Koltukları, bir ay içinde toplanan 302 kitabı, Yıldırım’da bulunan Gülhanım Karasu İlkokulu kütüphanesine bağışladı.

Toplanan kitaplar, Pilot Taşıt Koltukları A.Ş. Kalite Sistem Sorumlusu Bihter Ataç, Kalite Müdürü Okan Kazak ve İnsan Kaynakları Sorumlusu Merve Çelik tarafından Okul Müdürü İshak Söğüt’e teslim edildi.

Şirket olarak sosyal sorumluluk projelerine çok önem verdiklerini dile getiren Bihter Ataç, böyle bir kampanyayı hayata geçirmekten büyük mutluluk duyduklarını, projelerinin devam edeceğini kaydetti. Öte yandan, okulda 2-C sınıfı öğrencileri arasında toplanan en çok kitap okuma yarışmasında dereceye giren çocukların ödülleri de Pilot Koltuk yöneticileri tarafından takdim edildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir