SANKO Okulları 25'inci yaşını kutladı

Gaziantep merkezli SANKO Okulları, eğitimde 25 yılını geride bıraktı. Kurum, akademik başarıların yanı sıra sosyal, sportif ve kültürel alanlarda da öğrencilerini geliştiren bir eğitim anlayışıyla büyümeye devam ediyor.

SANKO Okulları 25'inci yaşını kutladı

SANKO Okulları, 25 yıl önce Gaziantep’ten dünyaya açılma vizyonuyla kuruldu. SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, mezun öğrencilerin hem ulusal hem uluslararası alanda şehri ve ülkeyi gururla temsil ettiğini belirtti.

Konukoğlu, “Hayatta isteyip de yapamayacağınız hiçbir şey yok; yeter ki azim ve sabırla çalışın” diyerek başarı mesajı verdi.

Danışma Kurulu Onursal Başkanı Jülide Konukoğlu, okulun sadece fiziki açıdan değil, her yönüyle donanımlı bir eğitim kurumu olarak planlandığını vurguladı. Eğitim politikalarının 25 yıl boyunca ilkelerinden ödün vermeden sürdürüldüğünü ifade etti.

SANKO Okulları 25'inci yaşını kutladı - Resim : 1

Eğitimde bütüncül yaklaşım

Danışma Kurulu Başkanı Zeynep Konukoğlu, SANKO Okulları’nın kurucularının Gaziantep’in sanayideki başarısını eğitimde de yakalamayı hedeflediğini anlattı. “Bir çocuğa dokunmak, bir şehre dokunmaktır; bir öğrenciye ışık olmak, ülkenin yarınlarına ışık olmaktır” sözleriyle eğitimin önemine dikkat çekti.

Geleceğe yatırım

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, öğrencilerin yaşam farkındalığı yüksek, etik değerleri gelişmiş ve Atatürk sevgisiyle dolu bireyler olarak yetiştirildiğini belirtti. 25 yıldır süren bu eğitim yolculuğu, öğrencilerin sosyal, duygusal, sanatsal ve sportif gelişimini de kapsayan bütüncül bir anlayışla devam ediyor.

SANKO Okulları’nın 25’inci yıl galasına, Gaziantep Vali Yardımcıları Bülent Uygur, İlker Uygur, Mehmet Berk, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Erdin Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Karataş, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Mesut Doğan, SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, İl Emniyet Müdürü Celal Özcan, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Aslansoy, Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, Karkamış Belediye Başkanı Mustafa Güzel, Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Güneydoğu Anadolu İhratçı Birlikleri Başkanı Ahmet Fikret Kileci, Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, okul yöneticileri ve davetliler katıldı.

Kaynak: DÜNYA - GAZİANTEP