Biliyor musunuz?

Sevda-Cenap And Müzik Vakfı 2017 Onur Ödülü Madalyası'nın Mehmet A. Başman adına ailesine verildiğini; "Ofisten Sahneye" ve "Ofisten Mutfağa" yarışmalarını; İllüzyonist Lee Alex'in İstanbul'a geleceğini; Lale Kart'ın fırsatlarını biliyor musunuz?

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

SCA Müzik Vakfı 2017 Onur Ödülü Madalyası'nın Mehmet A. Başman adına ailesine verildiğini…

Sevda-Cenap And Müzik Vakfı'nın ülkemiz çoksesli müziğine büyük emeği geçmiş bir besteci, sanat destekçisi, yorumcu ve/veya eğitimciye katkılarından dolayı Vakfın ve müzikseverlerin şükranlarını sunmak üzere her yıl takdim ettiği "Vakıf Onur Ödülü Altın Madalyası"nın 30'ncusu sahibini buldu.

Vakıf Kurullarının oybirliği ile, Mehmet A. Başman "Türkiye'de Batı tarzı klasik müzik sanatının gelişmesi yönündeki gayretleri, bir yandan uzun süreyle başkanlığını yürüttüğü Sevda-Cenap And Müzik Vakfı vasıtasıyla, bir yandan da kişisel olarak doğrudan desteği; bu alanda her düzeydeki sanatçılara ve onların sanatlarını daha iyi koşullarda icra etmelerine yönelik çabaları; bunlar arasında doruklara çıkmış olanların adlarının ulusal belleğe kazınması için önayak olduğu yayınlar; Uluslararası Ankara Müzik Festivali'nin uzun yıllar boyunca aksatılmaksızın sürdürülmesindeki payı ve bu yolla geniş halk kitlesine müzik sanatının ender ve üstün eserlerini sunmaktaki başarılı ve örnek girişimleri; kısaca müzik sanatı alanında ender rastlanan sanat koruyuculuğu" gerekçeleriyle ölümünün ardından 2017 yılı Vakıf Onur Ödülü Altın Madalyası'na layık görüldü. Mehmet A. Başman'ın madalyası Ankara'da MEB Şura Salonu'nda yapılan törenle ailesine verildi.

"Ofisten Sahneye" ve "Ofisten Mutfağa" yarışmalarını…

"8. Ofisten Sahneye Müzik Yarışması" IF Performance Hall Beşiktaş'ta yapılacak. Sadece şirket çalışanlarından oluşan müzik gruplarının yarışabildiği "8. Ofisten Sahneye" şirketler arası müzik yarışmasına başvurular, şirketlerin İnsan Kaynakları departmanları aracılığıyla 15 Şubat 2018 tarihine kadar yapılabilecek…

Öte yandan, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan ve iş dünyasındaki rekabeti yemek keyfine dönüştürmeyi hedefleyen "Ofisten Mutfağa" yarışması için başvurular ise 20 Ocak 2018 tarihine kadar basvuru@ofistenmutfaga.com adresinden gerçekleştirilebilecek.

İllüzyonist Lee Alex'in İstanbul'a geleceğini…

Merlin Ödülleri'nden "Dünya'da Yılın En İyi İllüzyonisti" ödülünü alan illüzyonist Lee Alex "Magic Dreams" showu ile 20 Ocak'tan itibaren sömestr tatili süresince İstanbul Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde olacak.

İllüzyonistin bugüne kadar 4 kıtada, Amerika'dan Çin'e, Avustralya'dan Singapur'a kadar 25 ülkede 500 bin seyirciyle buluşan gösterisi uçan, kaybolan, ışınlanan karakterleri sahneye taşıyor…

Lale Kart'ın fırsatlarını…

İKSV'ye bireysel olarak destek vermek isteyen sanatseverleri bir araya getiren ve 15 yılda 4 bin 500 üyeye ulaşan Lale Kart, üyelerine 2018 yılında da İstanbul kültür-sanat yaşamında pek çok ayrıcalık sunuyor.

Sevdiklerine kültür, sanat ve etkinliklerle dolu bir yeni yıl hediye etmek isteyenler için Siyah, Beyaz, Kırmızı, Sarı ve Mavi olmak üzere beş farklı kategoride sunulan Lale Kart'ın yıl boyunca sunduğu avantajlar ve Lale Kart Üyelik Programı ile ilgili ayrıntılı bilgi için lalekart.org'la iletişime geçilebilir…