Boğaziçi'nde "Dizboyu Romantizm'' sürüyor

Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri Aralık ayını Borusan Quartet ile karşılıyor. Birinci kemanda Esen Kıvrak, ikinci kemanda Olgu Kızılay, viyolonselde Çağ Erçağ, viyolada Efdal Altun'un konseri, 6 Aralık akşamı 19.30'da.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ana destekçisi olduğu Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri Aralık ayını Borusan Quartet ile karşılıyor. Birinci kemanda Esen Kıvrak, ikinci kemanda Olgu Kızılay, viyolonselde Çağ Erçağ, viyolada Efdal Altun'un konseri , 6 Aralık Çarşamba akşamı saat 19.30'da.

Ayın ikinci konuğu "Fantastik Ezgiler" adlı konserle orgda Yves Rechsteiner ve soprano ve müzikolog Çimen Seymen olacak. 13 Aralık'ta ikiliyi bir araya getirecek konserde repertuar Fantastik Senfoni'den bölümler, Su Perileri, Aşkın Büyüsü gibi eserlerden oluşuyor.

Aralık ayının son konserinde ise, Albert Long Hall 20 Aralık'ta "Anadolu Nefesli Beşlisi"ni ağırlayacak. Batı ezgileri ile Anadolu ezgilerinin harmanlandığı "Orient Express" adlı konserde müzikseverler flütte Cem Önertürk, fagotta Ozan Evruk, obuada Ufuk Soygürbüz, klarnette Kıvanç Fındıklı ve kornoda Hüseyin Uçar'ı dinleyecekler.