Küba sokakları Karaköy’e gelecek!

Türk - Küba İş Konseyi, Küba’da dört yıl boyunca günlük hayattan çekilen fotoğraflardan oluşan Küba, 2013-2016 Fotoğraf Sergisi düzenliyor. 29 Mart’ta Global Karaköy’de açılacak sergide Fotoğraf Gezginleri Grubu üyelerinin 97 fotoğrafı yer alacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

FARUK ŞÜYÜN

Türk - Küba İş Konseyi, “Küba, 2013-2016 Fotoğraf Sergisi” düzenliyor. Global Karaköy’de 29 Mart’ta kapılarını açacak sergi, 4 hafta devam edecek.

Sergide Fotoğraf Gezginleri Grubu üyelerinin dört yıl boyunca Küba’da çektiği karelerden 97’si sergilenecek. Fotoğrafların her biri Fotoğraf Gezginleri Kulübü’nün ayrı bir üyesine ait olacak. Orijinal fotoğraf baskılarının satışa sunulacağı serginin gelirleri Parıltı Görmeyen Çocuklar Derneği’ne bağışlanacak.

Küba kültürü deneyimlenecek

Serginin açılışı üzerine Türk - Küba İş Konseyi Başkanı ve Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman, 28 Mart akşamı Küba’nın Ankara Büyükelçisi Luis Alberto Amoros Nunez’in katılımıyla iş ve sanat dünyası mensuplarına bir davet verecek. Karaköy Güzelleştirme ve Koruma Derneği tarafından organize edilecek ve Küba Büyükelçiliği’nin katkılarıyla düzenlenecek davette canlı performans, tadım ve mekân tasarımıyla davetliler, Küba kültürünün bütün dünyada tanınmasını sağlayan öğeleri deneyimleyebilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir